'Een mens is geen computer'

Systemen maken bedrijfsvoering makkelijker, maar het zijn de mensen die het verschil maken. Dus wil je optimale winst, dan is de vertaalslag bij de inrichting van wezenlijk belang. Bij Buschman geloven we in het totaalconcept en hierin begeleiden we u graag.

Speedbooks rapportage software       

De oprichters van Speedbooks werken al 15 jaar samen met Buschman - Finance in Control op het gebied van slimme, innovatieve financiële rapportage software. Op basis van meer dan 15 jaar ervaring heeft Speedbooks gebruiksvriendelijke software ontwikkeld voor het maken van periodieke management rapportages en Jaarrapporten. 

Met Speedbooks rapportage software kunt u eenvoudig, automatisch en razendsnel managementrapporten uit uw eigen boekhoudsysteem genereren. Denk hierbij aan rapporten op maand-, kwartaalniveau, budgetrapporten en de jaarrekening. Ook complexe consolidaties of rapportages op kostenplaats- en kostendragerniveau behoren tot de mogelijkheden.


Implementeren

Coen Buschman (Register Controller) is senior financieel consultant en heeft jarenlange ervaring met implementaties van deze software.

Onderdeel van de implementatie is het inrichten van de interface met de onderliggende operationele of financiële systemen. Speedbooks is koppelbaar met alle in Nederland beschikbare financiële pakketten. Niet alleen met de bekende pakketten zoals Exact, SnelStart, Davilex en Twinfield maar ook met branche specifieke pakketten. Daarnaast worden vanuit de gewenste management informatiebehoeftes (maatwerk) overzichten en rapportagemodellen opgesteld. Na de implementatie kunt u uiteraard zelf met één druk op de knop alle gewenste rapportages genereren.

Veelzijdige rapportage software voor MKB

Een jaarrekening laten opstellen hoort bij ondernemen. Maar hoe zit het met tussentijdse rapportages? Uitbesteden kan, maar is kostbaar. Liever geld besparen en op ieder gewenst moment inzicht in de bedrijfscijfers?

Bestellen

Coen Buschman RC is officieel reseller van Speedbooks en verzorgt de implementatie, training en opleiding bij u op locatie. 

Neem contact op voor een prijsopgave