Aanbod

Een doorleefde ondernemer doet alles vanuit een sterke innerlijke drive en met overtuiging, en maakt telkens de juiste keuzes vanuit zijn hart zonder daar lang over na te hoeven denken. De mensen om hem heen zijn loyaal en vol vertrouwen, en samen dragen ze bij aan een succesvolle onderneming. 

Aanbod. Dit is wat wij doen voor jou!

Hieronder vind je ons aanbod. Wij staan de ondernemer bij met raad en daad.

MKB-controller

Daadkracht. Wanneer u tijdelijk hulp nodig heeft bij strategische veranderingen binnen uw bedrijf, dan is een interim MKB-Controller dé oplossing. Buschman heeft affiniteit met ICT en richt zich op praktisch financieel management!

LEES MEER

Planning & Control

Geen woorden maar daden. Als het Planning & Control systeem goed functioneert kan het management gefundeerd handelen en ondernemen, en de concurrentie achter zich laten. Planning & Control als concurrentievoordeel.

LEES MEER

Soft-Controller

Het gedrag van ondernemers en medewerkers is bepalend voor de prestaties van de onderneming. Buschman brengt de culturele waarden in overeenstemming met de lange termijn doelstellingen van de onderneming. En vanuit gezamenlijke doelstellingen - missie, visie, strategie - wordt er gewerkt aan een succesvolle onderneming.

LEES MEER

SWOT-Control

Buschman maakt lange termijn aansturing effectief en succesvol door afstemming van harde en softe controls. Hiervoor is gespecialiseerde software beschikbaar. Buschman heeft ruim 15 jaar ervaring met implementatietrajecten.

LEES MEER