MKB-controller

Daadkracht. Wanneer u tijdelijk hulp nodig heeft bij strategische veranderingen binnen uw bedrijf, dan is een interim MKB-Controller dé oplossing. Buschman heeft affiniteit met ICT en richt zich op praktisch financieel management!

MKB Controller!

Drs. Buschman RC kan u bijvoorbeeld helpen met bezettingsproblemen door ziekte, zwangerschapsverlof of met de verandering van het management.

Wat doet een (interim) register controller?

Een interim controller is als het ware een tijdelijke waarnemer binnen uw bedrijf die zich bezig houdt met onder andere planning en controle. Van een Buschman controller kunt u verwachten dat deze als bedrijfseconomisch onderzoeker fungeert en als doel heeft om uw onderneming te verbeteren op effectiviteit en efficiëntie. U kunt Buschman ook inzetten voor bijvoorbeeld:
– het opstellen van de jaarrekening
– het maken van analyses en rapportages van maand- en kwartaalcijfers
– administratieve (re)organisatie
– liquiditeit- en scenarioplanning
– due diligence en bedrijfsovername
– herfinanciering
– werkkapitaalmanagement
– cash flow rapportages en management

Waarom Buschman inschakelen?

Een voordeel is dat Buschman objectief is en met een frisse blik de bestaande financiële processen kan beoordelen en aanpakken. Daarnaast is Buschman gespecialiseerd en ervaren op specifiek financieel management en risico management. Als expert is hij snel beschikbaar, doelgericht, objectief én prestatiegericht.

Kostenbesparing

Met Buschman bespaart u op de kosten van uw accountant. U bepaalt zelf hoeveel dagen in de maand Buschman voor u werkt. Zo heeft u zelf alle controle over uitgaande kosten in eigen hand. Doordat Buschman de beschikking heeft over de beste financiële en operationele rapportagesoftware, weet u altijd waar u staat en kunt u een goede inschatting maken voor de toekomst binnen in uw bedrijf.

Contact met Buschman

Maak vrijblijvend een afspraak om te zien wat Buschman voor u kan betekenen.